Yritys

Kestävästi kotimainen

Pinsiön Taimistolla on tuhansien tuotteiden valikoima

 

Tarjoamme sinulle Pirkanmaan runsaimmat taimivalikoimat sekä asiantuntevan, palvelevan henkilökunnan. Oman 15 hehtaarian alalla kasvatamme puuvartisia koriste- ja hyötykasveja, sekä kotimaisia havukasveja. Kasvatamme myös paljon erisorttisia isoja jumbokokoja sekä ns. solitääritaimia, sekä paljon pensaita. Niitä lisäämme sekä siemenestä että pistokkaista. Jonkin verran hankimme mikrolisättyjä taimia. Arvostamme lähituotantoa ja lisäysmateriaalin alkuperä onkin pääosin oman taimiston alueelta tai ainakin lähikunnista. Pensaita kasvatamme niin avojuurisena ja aitataimiksi kuin astiataimena ja jumbotaimina. Koristepuutuotannon valikoima on runsas.
 
Monipuolisten taimivalikoimien lisäksi löydät meiltä mm. kesäkukat, ruukut, maa-ainekset (multa, kuorike, murske, kivituhka, jne.), kaikenlaiset kate- ja koristekivet, lannoitteet ja tarvikkeet sekä allastarvikkeet.
Pinsiön Taimistolla on myös n. 6000 neliön näyttelypuisto , jossa voit käydä tutustumassa kasveihin , katemateriaaleihin , allastuotteisiin ym.  Hämeenkyrön kunta palkitsi näyttelypuiston pihakilpailussa 2009.
 

Arvomme:

Ekologisuus
Eettisyys
Lähituotanto 

Tuemme lasten perusliikuntaa. Lue lisää täältä.

 

Pinsiön Taimiston kauppias Sami Pihkoluoma on  valittu “Pirkanmaan Nuoreksi Maaseutuyrittäjäksi 2010”. Vuoden Nuori Maaseutuyrittäjä -projektia on toteutettu Suomen Nuorkauppakamarit ry:ssä aktiivisesti vuodesta 1997 alkaen valtakunnallisena palkinto-ohjelmana.

 

 

Valintakriteerit täyttää yrittäjä, joka mm: 

- huomioi ja kehittää toimintaansa ja tuotteidensa laatua määrätietoisesti
- edustaa omaa ammattikuntaansa esimerkillisesti 
- toimii ympäristönsä hyväksi.
Pinsiön Taimisto on
ja on mukana suomalainentaimi.fi  -hankkeessa

 

 

Vuonna 2012 Sami Pihkoluoma valittiin Hämeenkyrön
vuoden yrittäjäksi.

 

 

    Tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste.